Kirjoittanut baliriina | 17 maaliskuun, 2010

Hallitushommia ja poljentaa

Kevät on tullut. Tai siis mulle ainakin. Aloitin nimittäin maanantaina taas työmatkapyöräilyn. Eilen tosin oli -17 c ja tänäänkin -16c, mutta eikös se ole jo melkein kesä??? Ihanaa kun ei tarvii seisoskella tuollaa bussipysäkeillä ja jäätyneenä kirota juuri nenän edestä mennyttä bussia. Nyt jäätyy korkeintaan pakarat ja reidet – aamulla, mutta muutoin on hiki päässä. Ihanaa. Lähtee kuonat taas liikkeelle. Yritän myös jatkaa tuota salilla käyntiä. Ehkä jopa hankkia kuukausikortin. Jos tulisi käytyä pari-kolme kertaa viikossa siellä liikuttelemassa yläkroppaa ja vähän venytyksiä – vastapainoa tuolle pyöräilylle. Who knows. Eilen kävin ja meinaan mennä huomennakin.

Eilen kävin salilla töiden jälkeen vaikka meillä alkoi taloyhtiön yhtiökokous jo kuudelta. Ajattelin ajoittaa saapumiseni kokoukseen sopivasti myöhässä, mutta pieleen meni. Onnistuin tulemaan paikalle juuri sopivasti, kun oli hallitusten jäsenten valinnan aika ja koska en enää jaksanut taistella vastaan, päädyin elämäni ensimmäistä kertaa taloyhtiön hallituksen jäseneksi. Aiemmin mulla ei ole ollut henkisesti resursseja ryhtyä hommaan, vaikka periaatteessa onkin kiinnostanut, mutta nyt olen niin paljon paremmassa balanssissa elämäni kanssa, että väyrysmäiseen tapaan en löytänyt yhtään syytä kieltäytyä. Ehkä pääsen oppimaan uusia asioita. Jopa jotain josta voisi olla hyötyä ihan tuossa palkkatyössäkin.

Tänään puolestaan pääsin töiden puitteissa käymään Vermossa. Sodexo järjesti esittelyillan, jossa tutustuttiin perinpohjin Vermon tiloihin, käytiin talleilla ja käytiin pelikoulu ja tietenki meidät syötettiin ja juotettiin. Tutustuin mukaviin ihmisiin ja muutoinkin oli kiva ilta – vaikken mitään voittanutkaan. Mutta ehkä ensi kerralla..


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: