Kirjoittanut baliriina | 31 maaliskuun, 2010

Blogi-farewell

Ajattelin tässä tänään litimärkänä töistä kotiin polkiessa, että taidanpa lopettaa tämän blogin epäsäännöllisen-säännöllisen kirjoittamisen. Aika aikansa kutakin. En poista tätä julkaisusta, mutta tuskin kovin usein tänne mitään enää kirjoittelen. Tuntuu että ei yksinkertaisesti ole nyt aikoihin mitään ihmeempää tapahtunut ja kiire (tallentavandigiboksittomuus…) on vienyt ajatukset päästä, jotta voisi jotain ihan vain päänsisäistä kirjoitella.

Matkablogia aion jatkossakin kyllä ylläpitää ja varmaan jotain muutakin – katsotaan jos kevään/kesän leikkauksesta ja toipumisesta pistän pystyyn oman erikoisbloginsa. Sellaisille näyttää olevan paljon kysyntää – ainakin jos käy katsomassa muiden blogeja niin niissä näkyy olevan melko vilkasta keskusteluakin.

Kiitos kaikille uskollisille lukijoille, kun olette jaksaneet seurata tätä vähemmän uskollista kirjoittajaa. Ehkä vielä joskus tänne jotain kirjoittelen – kun jotain kummaa tapahtuu tai muutoin vain siltä tuntuu.. Käykää joskus tsekkaamassa.. tai sitten voitte lukea ”pikablogiani” facebookin päivityksistä…


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: